.

.

This is a creative blog!


Jewelrydesign, Illustrations, Webbdesign and inspiration. and some other stuff.

My name is Sandra and I'm a self-employed jewelery designer and artist. I'm also a student, studying towards a degree in Information Architecture specialization Web Content Manager and Designer. Currently living in Stockholm/Sweden.
torsdag 24 maj 2012

Hemma spa - Ansiktsmask, klippning, ögonbrynsfärgning

Jag gillar att pyssla om mig själv när tiden finns. Denna veckan är det avslut på mina kurser och därför är jag ledig från jobbet alla dagar. Imorrn tänkte jag därför köra lite hemma spa mellan pluggandet! :)Världens bästa ansiktsmask - helt naturlig !
När jag hade mycket acne så brukade jag blanda ihop en ansiktsmask som nog var det enda i världen som just då kunde få min hy att kännas iaf lite fräsch. O den funkar minst lika bra nu när jag äntligen blivit acne fri!
Den har en peelande effekt som gör att huden känns riktigt len och fin efteråt.


Blanda:
  • 1 äggvita
  • 1 msk majsmjöl


Det känns lite sådär att kleta ägg i ansiktet, men det är klart värt det!
Låt den sitta i 20 min.
Världens enklaste klippning av långt hår - helt gratis !
Jag tänkte även toppa håret lite. Jag har långt hår ner till bröstet och har funnit en teknik som gör det lätt att klippa håret själv hemma. 

Det behövs lite hårklämmor som man kan fästa upp håret med och gärna en riktig frisörsax. 

Jag gillar att ha lite olika längd på håret och klipper det i etapper. Jag delar upp håret i 3 delar uppifrån och ner. Jag börjar med att släppa ut och toppa delen som är högst upp på huvudet, det hår som ska vara kortast. 
Man får böja huvudet upp-o-ner och kamma fram håret, med fördel över toastolen så det inte kommer hår överallt :P 
Detta låter jag sedan vara utsläppt och släpper ut mittensektionen, böjer huvudet upp-o-ner, kammar fram allt utsläppt hår, toppar. Sist men inte minst släpper jag ut den nedersta sektionen och gör samma sak där.

Busenkelt.
Färgning av ögonbryn !
Till sist kommer jag även att färga ögonbrynen med depend frans- o brynfärg, då jag själv har så himla ljusa ögonbryn. Den färgen sitter helt okej o jag brukar färga mina bryn varannan vecka ungefär.Smidigast appliceras färgen med hjälp av en platt smikpensel. Torka sedan av färg som hamnat utanför med en tops.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar