.

.

This is a creative blog!


Jewelrydesign, Illustrations, Webbdesign and inspiration. and some other stuff.

My name is Sandra and I'm a self-employed jewelery designer and artist. I'm also a student, studying towards a degree in Information Architecture specialization Web Content Manager and Designer. Currently living in Stockholm/Sweden.
söndag 29 augusti 2010

I kaninhålet

Nere i kaninhålet gäller inte världens lagar. där finns inget som kallas sunt förnuft.

När man har legat där nere och sprattlat ett tag så glömmer man snart vad som är upp o ner o bak o fram.
Allt rinner i sid leds o man kan inte få stopp på strömmen. fiskarna simmar åt fel håll o man undrar vad fan det är som står på.
Kanske är det dags att omfamna galenskapen. säga att; "ja, detta är helt galet, jag är galen, allt är helt jäkla galet o det är okej".
men... egentligen?

Det är när man inte inser att man är galen, som man är det. men när man inser att man är det och tycker att det får vara okej.. vad är man då? finns det ngn diagnos för det? bara allmänt jävla sepe kanske?

Folk skulle säga att man ska sätta i sig lite magiskt växa-o-bli-stor. så stor att man plötsligt växer upp till skyn. men tänkt om man fastnar i öppningen? vad händer då?

JO, det blir epic fail 2000. det är vad som händer. o det slutar inte hända. det finns inget stop på epic fail 2000. det bara rullar på, har sitt eget liv. jag ser på med förundran.

Välkomna på cirkus för att beskåda!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar